• 04.07.2017, 20:02

JEG TROR PÅ SPØKELSER


Heisann kjekke lesere! I dag har jeg vært på jobb som vanlig. Jeg hadde ingen peiling på hva jeg skulle skrive om idag, derfor så jeg litt rundt på andre blogger for tips. Jeg har ikke lagt ut så mange personlige innlegg her på bloggen, derfor tenkte jeg at det kanskje hadde vært gøy med noen fakta om meg selv slik at dere blir litt bedre kjent med meg. Det var utrolig vanskelig å finne ut selv hva som er typisk meg, derfor spurte jeg søsteren min, så det er egentlig hun som har sagt de fleste punktene som står her. Jeg er selvfølgelig fullt klar over alt, det er bare så vanskelig å komme på selv. Uansett håper dere liker innlegget, så snakkes vi i morgen! Ha en fortsatt fin kveld ❤️ 

Jeg har tidenes temperament- 

Sånn har jeg vært helt siden jeg var liten. Vi har måttet fikset mange av dørene  inn til rommet mitt siden jeg har smellt dem så mye at den har fallt av. Dette har ikke bare skjedd en gang, men maaange ganger. Når jeg var liten og fikk kjeft pleide jeg å springe opp på rommet,  skrike og trampe så mye jeg kunne helt til mamma eller pappa kom opp og var enda surere. 

Jeg har fjernet 11 føflekker- 

Jeg har vært uheldig å arvet mange store og ekle føflekker, derfor har jeg fjernet så utrolig mange. Jeg skal fjerne vertfall tre til, hehe.. Ekkelt, jeg vet. Jeg har også vært ganske redd for å få kreft i dem siden de har vært ganske "stygge", derfor tenker jeg det er best å fjerne dem.

Jeg er en forholdsjente-

 Jeg fikk min første kjæreste da jeg var 14 år, og har ikke vært singel i mer enn kanskje ett par måneder siden den tid. Vi snakker altså om 5 år, der jeg nesten konstant har vært i et forhold. Jeg synes det er utrolig kjedelig å være singel, og har vært heldig å møtt gutter jeg liker.Jeg elsker dyr-

 Jeg har hatt 5 kaniner, 3 hamster og 1 hund i løpet av livet mitt. Jeg ville egentlig alltid ha hund, men jeg fikk det ikke før jeg hadde mast på det i maange år. Det var først da mamma og pappa skilte seg vi fikk hund. Kanskje hun hadde litt dårlig samvittighet? jeg vet ikke, men det er vertfall utrolig gøy, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med han. Da jeg var sånn veldig liten samlet jeg på larver, frosker, sommerfugler osv... haha off, trenger ikke går mer inn på det!  

Jeg glemmer alltid å lukke skap og dører-

Dette er et irritasjonsmoment for de fleste i familien min. Du kan alltid se hvem som har vært på kjøkkenet når jeg har vært der, for alle skap står helt åpne. 

Jeg er en middagsperson-

Jeg velger middag eller varm mat over alt! Jeg blir utrolig irritert når jeg kommer hjem og mamma ikke har lagd middag. Dette er et problem fordi alle de andre i familien klarer seg fint uten middag hver eneste dag, men det går ikke for meg! Jeg kan gjerne ha to middagsretter til dagen, og hvis mamma ikke har stellt i stand middag lager jeg enten middag til meg selv eller kjøper take-away mat.

Jeg trener ALDRI-

Det er ikke så mye mer å si om dette, men jeg er den siste personen som blir spørt om å være med å trene, for alle tar det som en selvfølget at det aldri skjer! Jeg har hatt mine treningsperioder for leenge siden, men jeg har alltid gitt opp eller blitt lei.

Jeg har verdens minste føtter og hender- 

Jeg har ofte problemer med å finne rett størrelse i sko dersom jeg ofte må ned i størrelse 35, noe som ikke alle butikker har. Derfor går jeg ofte med sko som er litt for store for meg. 

Jeg tror på spøkelser-

For mange høres dette kanskje helt sprøtt ut, men jeg er helt sikker på at spøkelser eller gjenferd finnes! Det er ingen tvil, jeg har hatt flere opplevelser med dette. Hele familien min er overbevist om at det finnes, derfor kan jeg og søstrene mine lett finne på å reise på utflykter til såkalte "gjemsøkte" steder, haha! Dette har skjedd flere ganger, og av en eller annen grunn synes vi dette er utrolig spennende. Vi elsker også selvfølgelig programmet Åndenes makt, HAHAHA jeg dør.Kjenner noen seg igjen?😅

 

 

Jannicke Elnæs

04.07.2017 kl. 20:10
Kjenner meg igjen i noe :) morsomt med sånne innlegg!

Signe Berly Fatland

04.07.2017 kl. 21:43
Jannicke Elnæs: bra du syns det! :-) ha en fortsatt fin kveld!

04.07.2017 kl. 21:43
Minste føtter du liksom 😜 Jeg er 18 bruker 33 og 34!

Signe Berly Fatland

04.07.2017 kl. 21:46
Anonym: Haha, sykt! det må vertfall være stress :-) mente ikke at jeg bokstavelig talt har verdens minste føtter haha

Jorunn

04.07.2017 kl. 21:48
Du skal få værme å trena litt på Krypros 😉😉😉

Signe Berly Fatland

04.07.2017 kl. 21:49
Jorunn: Hahaha, ska prøva på det!

Victoria Larsen

05.07.2017 kl. 00:10
Kjempe flott lesing og flott innlegg :-)

Torunn

05.07.2017 kl. 13:33
Så trivelig at du disker opp med middag iblant, da - også moren din setter nok stor pris på det!

Ha en fin dag videre :)

Rebecca

06.07.2017 kl. 14:14
Hei!

Jeg så at du følger min nyoppstartede blogg. Så hyggelig! Morsomt å lese om deg. Kjenner meg igjen i mange av disse punktene. Og så den siste da. Du er ikke alene om å være overtroisk og fast tv-titter av det programmet. Godt å vite at det er flere av oss der ute. Haha, har fått hørt det mye av venner og familie opp gjennom, for å si det sånn;-)

Signe Berly Fatland

06.07.2017 kl. 20:07
Rebecca: Heisann! Kjempegøy at du har startet blogg :-) morsomt at du kjenner deg igjen og tusentakk!

Mathias Folke Nordby

08.07.2017 kl. 18:50
Fått ny leser ! ;)

Signe Berly Fatland

08.07.2017 kl. 20:13
Mathias Folke Nordby: Så kult, du også! :-)
Signe Berly Fatland

Kontakt meg på: Mail: signeberly@outlook.com Instagram: signeberly

Search

Bloggdesign

hits