• 07.07.2017, 18:45

#4 JEG ANBEFALER - INNKJØP
Hei fininger! Hvordan har dere det idag? Jeg har vært på jobb i hele dag og kom akkurat hjem etter en tur på butikken etter jobb. Jeg ble såå glad fordi Vita fikk endelig inn denne vippelimen som jeg har ventet på lenge. Den var helt utsolgt overalt sist gang jeg prøvde å få tak i den så den er tydeligvis ganske etterspurt. Jeg vil gjerne anbefale denne til dere som liker å bruke løsvipper. Jeg har aldri vært så fornøyd med en vippelim før, og jeg har prøvd maange. Jeg anbefaler for eksempel IKKE å kjøpe den fra Houseoflashes! Denne vippelimen er kjempegod, og vippene holder på helt til du velger å ta dem av. Jeg husker den ene gangen i russetiden da jeg bare la meg for å sove etter landstreffet i Stavanger uten å ta av sminke eller vipper. Vippene hang like godt fast når jeg våknet, såå jeg trengte ikke ta på vipper dagen etter for å si det sånn. Jeg gikk bare med de samme vippene som jeg hadde sovet med fra dagen før uten å ta noe ekstra lim på heller! 😄 Limen er fra Revlon som dere ser, og jeg anbefaler sterkt å kjøpe denne hvis dere sliter med å finne god vippelim. Limen pleier jeg å kjøpe på Vita, men den selges nokk flere steder.

  

Når jeg først var på butikken tok jeg meg også en tur innom Cubus for å se om de hadde noen enkle bikinier som jeg kunne ha med meg til Kypros for en billig penge. Disse her var dødsfine på! Det synes vertfall jeg, men så er jo slike bikinier det eneste som passer på meg 😅 Nå er jeg vertfall klar til Kypros, bare 21 dager igjen... haha. 

 
❤️ Har noen prøvd denne vippelimen? Hva synes dere om den?

❤️ For oppdateringer, følg gjerne facebooksiden min HER!

Fredrikke Gustavsen

07.07.2017 kl. 19:46
Åååå har tenkt til å prøve det vippelimet!

Signe Berly Fatland

07.07.2017 kl. 19:53
Fredrikke Gustavsen: Det må du absolutt! :-)

Jessica Kristiansen

07.07.2017 kl. 22:41
Har ikke prøvd Revlon sitt, jeg sverger til duo! Hehe

Signe Berly Fatland

07.07.2017 kl. 23:14
Jessica Kristiansen: kanskje jeg bør prøve den! :-)

julievinnes

11.07.2017 kl. 22:52
Jeg pleier bruke duo limen til løs vipper, har egentlig ikke brukt noe annet. Men duo limen løsner av og til og vil teste ut noe nytt... Tenker jeg skal teste ut revlon sin, jeg bare lurte på hva koster den? :D

Signe Berly Fatland

11.07.2017 kl. 22:53
julievinnes: Heisann! tror den koster 99 kroner :-) verdt å prøve ut.
Signe Berly Fatland

Kontakt meg på: Mail: signeberly@outlook.com Instagram: signeberly

Search

Bloggdesign

hits