• 10.07.2017, 12:14

DETTE GJØR MEG SÅ SINT


For noen dager siden kom jeg over noe på facebook som knuste hjertet mitt. Det var et innlegg som var lagt ut av dyrevern organisasjonen Anima som jobber for å stoppe dyremisshandling. Først og fremst la de ut video av små uskyldige valper som ble solgt på gatene akkurat som om de var små kosebamser, helt sykt! Deretter så jeg en video av hunder som ble transportert i større kjøretøy i kjempe små bur. De skulle bli fraktet til hundekjøttfestivalen i Kina. Heldigvis ble de reddet! Dere må nesten gå inn og se det selv. Jeg måtte gå inn å se om jeg fant et bilde jeg kunne bruke til dette innlegget. Jeg søkte på Google for å finne et bilde som Anima hadde lagt ut. Da kom det jo opp tusenvis av andre bilder også. Det er det sykeste jeg har sett, og jeg klarte ikke å holde tårene inne. Heelt sykt at noen kan gjøre noe sånt mot uskyldige hunder?... Det ble en ganske trist start på dagen for min del.

 

Dette bildet hentet jeg på nettsiden til Anima og det er tatt fra hundekjøttfestivalen i Kina.

Jeg blir så sint og frustrert over menneskeheten, og hvordan det går ann å behandle et levende vesen på den måten. Hundene blir torturert og slaktet på denne kjøttfestivalen i Kina. Tenk så utrolig redde de er. Stakkars disse dyra som ikke har en stemme! Derfor er det viktig at vi mennesker prøver å kjempe for deres rettigheter også. Jeg har lenge følgt facebook siden til Anima, fordi jeg synes de gjør en så fin ting for disse dyrene. Jeg bestemte meg for å kontakte dem på mail anngående de siste videoene de hadde lagt ut. De ble veldig glade for at jeg engasjerte meg så mye for denne saken, og jeg ville selvfølgelig spre dette videre. Derfor legger jeg ut 2 linker som dere kan signere. Håper virkelig dere gjør det, det er jo det minste man kan gjøre!

❤️ Du signerer dette HER og HER! Lik gjerne facebook siden deres også.

Mathias Folke Nordby

10.07.2017 kl. 13:34
bra tatt opp! når jeg ser sånt så blir jeg kvalm rett og slett.

Ønsker deg en super fin uke ;) Blogger veldig bra :D.

Signe Berly Fatland

10.07.2017 kl. 17:49
Mathias Folke Nordby: helt enig, forferdelig er det! Ønsker deg det samme:-D

Jorunn

10.07.2017 kl. 18:01
hjerta av gull <3 skal signera med en gang

Signe Berly Fatland

10.07.2017 kl. 21:41
Jorunn: ååå ja gjør det!<3

Ida Cèlin

10.07.2017 kl. 21:56
Kjempe fint innlegg! Har signert under på begge to kampanjene! Syns det er så bra det Anima gjør for dyrene. Veldig fint at du tok opp dette :)

Ha en fin uke videre! <3

Signe Berly Fatland

10.07.2017 kl. 22:18
Ida Cèlin: åå så bra! tusentakk<3 ha en fin uke du også!

Marie

11.07.2017 kl. 22:11
Enig. Jeg kunne ønske man kunne gjort noe for å stoppe det syke mennesker gjør mot uskyldige dyr.

Signe Berly Fatland

11.07.2017 kl. 22:46
Marie: Jaa, jeg også!!
Signe Berly Fatland

Kontakt meg på: Mail: signeberly@outlook.com Instagram: signeberly

Search

Bloggdesign

hits