• 14.07.2017, 15:08

UKAS SPØRSMÅL - JEG SVARER


Hvordan traff du kjæresten din? Haha, det var faktisk på et forsh. Jeg tenkte med en gang at jeg synes Espen var kjekk, derfor tok jeg kontakt med han selv. Det gikk ikke så lang tid før vi begynte å henge på fritiden etter det. Jeg tror jeg traff han en Lørdag og at vi hang sammen tirsdagen etter? Vi fant vertfall fort ut at vi hadde det utrolig gøy sammen.

 

Hvor mange kjærester har du hatt? Jeg har hatt 4 kjærester om jeg teller med Espen. Disse forholdene har vært sånn til en viss grad seriøse, eller de har vertfall vært over 1 år lange. Det er kanskje litt rart å ha hatt så pass mange "seriøse" forhold dersom jeg bare er 19 år gammel. Grunnen er vell fordi jeg ikke tror på at det bare er en person der ute som er passer for deg, men at man kan passe med flere personer, og det kommer veldig ann på livssituasjonen din akkurat da. Det jeg mener med dette er at man kan være forelsket i flere personer i løpet av livet selv om det ikke er alle som passer så godt til hvordan du vil leve livet ditt. Jeg har jo forandret meg mye, og hva jeg ser i en gutt er helt annerledes nå enn før. Nå har jeg endelig funnet en som passer perfekt til min livssituasjon, og vi har det utrolig bra sammen. 

 

  

Hva er det som tiltrekker deg mest i en gutt? Øynene! Det er det jeg ser på først. Jeg synes det er veldig fint når gutter er høye, det vil si rundt 1.90. Sånn utseende messig går jeg for de som har mørke trekk, altså mørkt hår, brune øyne og litt gyllenbrun i huden. Når det er sagt har jeg vært sammen med gutter som er stikk motsatt før. Men jeg har vell funnet ut hva jeg liker best i etterkant? Jeg tror det er fordi det er motsatte trekk fra meg selv, haha. Personlighetsmessig liker jeg veldig godt gutter som har litt selvtillit, men ikke for mye. Gutter som liker å kose og som selvfølgelig er omsorgsfulle. 

 

Hvor gammel er du? Jeg er 19 år, 98 modell. Jeg skjønner at noen lurer på det fordi jeg har fått nytt design, og derfor står det ingen sted. 

 

Bor du for deg selv eller med familien din? Jeg bor fortsatt hjemme hos min mamma, jeg har skilte foreldre. Her bor jeg nå med mine 2 søstre og hunden vår. Jeg tenker egentlig å bo her noen år til for å spare penger før jeg kjøper noe eget. 

 

3 negative og 3 positive ting om kjæresten din? Det var veldig mye spørsmål om kjæresten min, haha. Jaja, sikkert spennende å høre om. Han er veldig omsorgsfull, omtenksom og gavmild. Han ER den snilleste og mest ærlige personen jeg noen gang har møtt. Det er bokstavelig talt ikke et vondt ben i kroppen hans. Og så er han ganske digg da. Jeg kommer på et par negative ting som han vet veldig godt om selv. Han er ikke så flink til å snakke for seg, når vi diskuterer så har han ingen argumenter å komme med og jeg vinner ALLE diskusjonene vi har. Dette innrømmer han selv, og det kan være litt irriterende til tider, haha. Han pleier også ofte å fortelle om "fakta" som han har hørt fra noen, som han ikke vet 100% sikkert er sant akkurat som om det er noe som er ren fakta. Vet ikke om dere forstod det, men jeg synes hvertfall det er irriterende når jeg i ettertid finner ut at det bare er noe han har hørt fra noen andre. Jeg kommer egentlig ikke på så mye mer, og disse tingene jeg har nevnt er bare filleting som egentlig ikke har noe å si. Eller en ting til! Dette er sååå irriterende altså. Når han drikker alkohol er ALT irriterende med han. Det er akkurat som om han blir 14 år igjen, haha. Jeg har flere ganger måttet passe på at han ikke gjør noe dumt når vi er ute sammen, slitsomt. Off, han kommer til å kverke meg når han leser dette...

 

  

Hvordan forhold har du til hunden din? Vi har et utroolig bra forhold, han sitte her ved siden av meg akkurat nå faktisk. Han følger etter meg hvor enn jeg går. I dusjen, når jeg skal på do og sitter å ser på når jeg sminker meg. Han er veldig søt, men veldig bortskjemt noe som irriterer meg. Han er flink til å syte når han ikke får viljen sin for å si det sånn. Noen tror kanskje at jeg setter han på fanget for å ta bilder med han, men han kommer løpende bort selv for der skal han PLENT sitte. Han skal alltid sitte helt inntil, helst oppå fanget mitt. 

 

 

Hva synes du om kropps operasjoner? Først og fremst har jeg ikke tatt noen selv og har heller ingen planer om å ta noen. Jeg synes det er unødvendig med rumpeoperasjoner for eksempel. Grunner er fordi det ser skikkelig falskt ut i tillegg til at det er noe de fleste kan jobbe med uten å opperere det. Sånn generellt synes jeg at det er noe hver enkelt må kjenne på selv. Om du har hatt problemer med selvbilde ditt i mange år på grunn av noe med deg selv som du kan endre på, synes jeg at personen skal få lov til å endre på dette uten å få hat. Men når det er sagt er det utrolig dumt at mange av toppbloggerne har tatt slike operasjoner siden de har mange yngre lesere. Dette temaet er utrolig vanskelig å bli klok på. For jeg er både i mot og for det. Det kommer rett og slett helt ann på situajsonen og årsaken bak en slik operasjon. Hvis jeg for eksempel hadde mistet puppene mine på grunn av trening ville jeg kanskje da vurdert det selv? Jeg vet ikke! Kanskje hvis jeg hadde følt meg mindre kvinnelig. Jeg kan konkludere med at jeg ikke dømmer folk som har operert seg, for jeg synes man skal få bestemme helt selv over egen kropp. Jeg respekterer også fullt og helt de som er i fullt i mot dette, fordi det kan være en uting. Det skaper et større kroppspress, det er jeg helt enig i. Jeg håper dette svaret var greit nokk, jeg klarer ikke helt å svare noe konkret på dette.

 

  

Hvordan opplevde du ungdomsskolen, og har du enda kontakt med noen derfra? Hm, ungdomsskolen var jævlig når det kom til drama altså. Herregud. Når det er sagt tror jeg vidergående var hakke værre på grunn av skolepresset. Jeg kan ærlig si at min opplevelse på ungdomskolen ikke var særlig bra, ikke fordi jeg ikke hadde venner eller noe, men rett og slett fordi folk er umodne og gjør slemme ting. Det er ikke så mye mer å si om det egentlig, men det var mye baksnakking om meg da. Jeg har fortsatt kontakt med mange derfra selv om det ikke er de jeg er mest med nå. 

 

Hvor ser du deg selv om 5 år? KID. Haha, jeg er så sykt babysyk. Skjønner ikke hva som går av meg. Jeg tror definitivt jeg har ett barn innen den tid, leilighet og en samboer. Jeg tror ikke jeg er helt ferdig å studere siden jeg tenker å ta master. Det blir spennende å se hvordan det blir,  jeg gleder meg!

 

Håper dere likte innlegget. Jeg tenker at jeg skal ha "ukas spørsmål" hver uke. SÅ hvis dere lurer på noe mer, eller vil at jeg skal svare på noen av de spørsmålene jeg ikke svarte på i dette innlegget, LEGG IGJEN EN KOMMENTAR. Disse spørsmålene svarer jeg på innen neste helg igjen, vi blogges! ❤️

 

 

 

 

 

Espen

14.07.2017 kl. 15:22
Til mitt forsvar så er Signe veldig flink å snakke for seg selv, litt irritertende til tider.

Også drikker jeg veldig skjeldent og tror jeg tåler like mye som jeg gjorde før..😅

Signe Berly Fatland

14.07.2017 kl. 15:23
Espen: HAHAHA

Mari

14.07.2017 kl. 15:33
HAHAHAH espen

Carmen Louise

14.07.2017 kl. 15:54
Veldig fin blogg! :-)

Signe Berly Fatland

14.07.2017 kl. 17:39
Carmen Louise: Tusentakk for det! :-)

Mona Isabella Hendry

14.07.2017 kl. 18:51
Veldig gode svar :)

Signe Berly Fatland

14.07.2017 kl. 20:35
Mona Isabella Hendry: tusentakk :-)

T

14.07.2017 kl. 19:08
Bra og utfyllende svar du gir på spørsmålene :)

Sier meg enig tiden på ungdomsskolen var rent totur, og gikk på samme ungdomsskole som deg, og jeg er noen år eldre enn deg.

Du er fin jente <3

Signe Berly Fatland

14.07.2017 kl. 21:07
T: Tusentakk<3<3 jeg tror ungdomsskolen var litt kjip for mange!

14.07.2017 kl. 20:25
Du bruker ordet "dersom" feil, det skal være ettersom

Signe Berly Fatland

14.07.2017 kl. 20:35
Anonym: jeg skriver heller ikke en norsk stil

Hege Kristin

14.07.2017 kl. 22:46
så fine svar, gøy å bli bedre kjent med deg :D

Signe Berly Fatland

15.07.2017 kl. 00:13
Hege Kristin: Tusentakk! :-D

Jessica Kristiansen

14.07.2017 kl. 23:56
Så artig å lese! :)

Signe Berly Fatland

15.07.2017 kl. 00:14
Jessica Kristiansen: Tusentakk! :-)
Signe Berly Fatland

Kontakt meg på: Mail: signeberly@outlook.com Instagram: signeberly

Search

Bloggdesign

hits