• 15.07.2017, 15:50

MIN STØRSTE FLAUSE - RUMPETABBE


Jeg fikk jo et spørsmål på bloggen om jeg kunne fortelle min største flause. Det var så sykt vanskelig å komme på, for jeg har egentlig gjort ganske mye flaut. Nå sitter jeg her med søsteren min og diskuterer dette. Jeg vet ikke om dette er min aller STØRSTE flause, men jeg husker dette var sykt flaut når det skjedde. Dette skjedde når jeg gikk på ungdomsskolen, vi hadde gym og vi skulle løpe 60 meteren. Det var noe vi ble målt i og fikk en karakter. Jeg tror dette skjedde når vi skulle øve til denne 60 meteren. Jeg og min beste venninne da, gikk bort å stilte oss først i rekka. Jeg hadde uheldigvis en tights som var hakke for stor for meg på den tiden. Jeg tenkte ikke at det var noe problem da, men det viste seg å ikke være det lureste å ha på når vi skulle springe denne 60 meteren. Jeg tror dette skjedde i 9ende klasse faktisk, så jeg var ikke såå liten. Uansett vi sto fremderst i køen og skulle løpe først. Bak oss stod omtrent ALLE guttene i klassen. Det som skjedde var at vi løp så fort vi kunne, og av en eller annen grunn gjorde dette at boksa mi skle ned. Det var ikke snakk om litt ned, men hele rumpa mi viste til alle som stod bak. Og som dere sikkert vet så kan du si at rumpa "dingler" en god del når man løper... Tenk så dumt det må ha sett ut, HAHA! Alle begynte å le, og jeg måtte jo bare le med når jeg egentlig bare ville gå og grave meg ned et sted. Dere kan jo tenke dere at dette var helt krise på denne tiden, og jeg var jo helt i fra meg. På samme tid var det jo ekstremt morsomt. Det er en morsom historie å fortelle nå for å si det mildt. Derfor er jeg på en måte glad for at det skjedde, men også veldig glad for at det er en stund siden, sånn jeg kan le av det i etterkant! 😂

  

Dette var egentlig ganske morsomt å skrive om, og det kan kanskje være noe jeg kan skrive om oftere. Legg gjerne igjen en kommentar på om dette var gøy å lese om, heh... Have å great day! Klem💛

Tiril Sørensen

15.07.2017 kl. 16:54
Hahaha åå, jeg liker å lese innlegg som dette! Jeg føler så inderlig med deg, har nemlig gjort noe av det samme, bare på stranden i bikini... Haha! Heldigvis er mange av oss medfødt med evnen til å le av seg selv fremfor å grave seg ned, hehe.

Ha en fortsatt fin lørdag :-)

Signe Berly Fatland

15.07.2017 kl. 17:03
Tiril Sørensen: Hahaha så morsomt! Da er jeg ikke alene. Ha en fortsatt fin lørdag du også :-D

Hege Kristin

15.07.2017 kl. 18:14
haha, uff så flaut xD

Signe Berly Fatland

15.07.2017 kl. 19:07
Hege Kristin: Haha, jeg vet! :-D

Håndballgutt

15.07.2017 kl. 18:21
Hei. Vil du være med meg på håndballtrening på onsdag?? Du må ha med deg håndballbag, en håndball, håndballklær, hårstrikker til fletter, håndballsko, klister, klisterfjerner, hårbørste, kam, sportstape til å ha på fingrene, så du ikke får sår og blemmer av klisteret, Rehband-knebeskyttere, isposer(hvis du skader kneet), ankelbeskyttere og håndkle.

Signe Berly Fatland

15.07.2017 kl. 19:06
Håndballgutt: Blir nokk litt langt å dra til Oslo :-)

Bitte-Louise

15.07.2017 kl. 18:42
Likte innlegg :)

Signe Berly Fatland

15.07.2017 kl. 19:06
Bitte: Tusetakk :-)

Håndballgutt

15.07.2017 kl. 19:14
Har du spilt håndball før? Har du møtt opp på håndballtrening noen gang for å delta? Har du hatt på deg knebeskyttere før?
Signe Berly Fatland

Kontakt meg på: Mail: signeberly@outlook.com Instagram: signeberly

Search

Bloggdesign

hits