• 30.06.2017, 14:42

ENDELIG FREMME


Heisann!

Nå er vi endelig fremme til huset som vi har leid i Kristiansand. Det var utrolig fint og jeg ble veldig positivt overrasket! Nå har vi begynt å drikke, og skal reise sammen ned til festivalen klokken 6. Jeg ser skikkelig frem til den, og håper det blir kjempegøy! Vi blogges i morgen :-)

 • 28.06.2017, 13:58

NYE SOMMERPRODUKTER
Heisann! Nå har jeg og Espen akkurat kommet hjem fra shopping. Vi trengte mye nytt til vi reiser, så det var like greit å få det gjort sånn at vi vet hvor mye penger vi har å bruke der nede. Sånne forbruksvarer er så kjipt å bruke penger på, og det ble faktisk ganske dyrt når vi trengte så mye nytt. Disse produktene er vertfall et MUST for meg (og Espen) når vi reiser til varmere steder. 


For de som ikke vet så jobber jeg hos Helly Hansen. I går fikk vi nye varer, og da kom det inn flere toalettvesker med forskjellige farger. Jeg har allerede kjøpt 2 stykker. En som er helt rosa og en i blå og rød som jeg ga til Espen. I går kom det inn noen nye kule farger så derfor måtte jeg kjøpe 2 til, haha. Det ble denne fargen til meg og en blå til Espen. Disse er geniale når du skal pakke med toalettsaker. De er vanntette, og holder derfor inne fuktigheten hvis noe skal begynne å lekke. Så er de jo utrolig søte! Jeg bruker den ene til sminke og den andre til såpe, kremer og diverse. Bruker du noen av disse produktene?

 • 27.06.2017, 15:07

JEG ELSKER JOBBEN MIN


Heisann kjekke lesere! Hvordan har dere det idag? Jeg våknet opp til sol og sommer for en gangs skyld så det var jo en positiv start på dagen. Om ett par timer skal jeg på jobb, og i den annledningen ville jeg bare fortelle dere hvor utrolig gøy det er å jobbe som selger i klesbutikk. Jeg har hatt en jobb før denne jobben. Jeg jobbet før som pakker hos Bama. Mine opplevelser der var helt annerledes enn der jeg jobber nå. Jeg skal ikke gå så mye inn på det, men man kan si at det ble gjort mange ting som ikke skulle vært lov. Og jeg har brukt et helt år på å få tak i en sluttattest, for det var ikke så populært at jeg valgte å bytte jobb. Grunnen til at jeg valgte å bytte var fordi trivselen min var plutselig en helt annen! Nå stortrives jeg i ny jobb og kollegaene mine er helt fantastiske. Kunne ikke vært mer fornøyd! Derfor ser jeg veldig frem til å ha et friår og bare jobbe!Jeg fikk ikke tid til å skrive noe mer utdypende om dette, det kan jeg ta i et annet innlegg. Nå er det bare 2 dager igjen til Palmesus festivalen, åå jeg gleder meg!! Noen andre som skal dit?

Har dere noen gang opplevd en ubehagelig jobbsituasjon?

 

 • 26.06.2017, 21:50

#3 JEG ANBEFALER


Gjesteinnlegg av Jorunn 

Heisann! 

Da Signe begynte å blogge om produkter hun anbefaler, kom jeg straks på et produkt jeg virkelig vil anbefale. Det er et veldig nytt produkt som jeg fant gjennom en youtube kanal, av Lydia Elise Millen. Hun er veldig opptatt av at produktene skal være gode, og legger stor vekt på å bruke kvalitetsprodukter på huden. Hun pleier som regel å bruke dyre produkter, men i dette tilfellet er det en "krem" som KUN koster 99 kroner på vita. Dette produktet er jeg og flere jeg har anbefalt dette til veldig fornøyde med. Det kalles ALOE WATER, og skal gi huden en god fuktighet. Som innpakningen forteller mister huden mye fuktighet dersom en ikke tar vare på den, og med daglig bruk av dette produktet skal huden igjen bli fuktig. Pakningen forteller at aloe vera vannet skal brukes på normal til tørr hud, men den er veldig lett i konsistensen og kan dermed også bli brukt på mer oljete hud. Dette er en MUST i ferievesken, så løp å kjøp dersom huden din trenger fuktighet! Håper alle har en fortsatt fin kveld :-)

 

 

 • 26.06.2017, 10:53

NY UKE OG NY TOPP


Hei og god morgen! Hvordan står det til i dag? Ny uke og nye muligheter. Nå våknet jeg akkurat, og ble kjempe forvirret fordi jeg fant ikke pc'en min noen sted. Den lå i senga mi under alle pynte putene, så det var ikke så rart. Denne uka ser jeg frem til fordi jeg skal på Palmesus festivalen til helga, og da har jeg noe å glede meg til. Mer om dette når jeg reiser. Ellers blir det jobbing på meg hver dag før jeg reiser, jippi! I kveld skal jeg henge med noen venninner, så kanskje det blir et lite innlegg om det ikveld. Mari har vært i Sverige og handlet. Hun kjøpte med masse Capri sun til meg, så jeg gleder meg masse til det, haha! Det har jeg hatt lyst på siden jeg var i Sverige selv i påskeferien :-) Håper alle får en fin star på uken, så blogges vi!


For oppdateringer, følg gjerne facebook siden min HER! 

 • 25.06.2017, 12:14

UBEHAGELIG Å GÅ UTEN SMINKE


Jeg er stolt over meg selv, for å i det hele tatt tørre å legge ut et så naturlig bilde. Helt utrolig at man skal gå rundt å være redd for det egentlig? Det er en syk verden altså. Jeg skal ikke si noe selv, når jeg faktisk er en av de som faktisk er redd for å dele et sminkefritt bilde med andre. Det er så tåpelig, og jeg skulle ønske at jeg ikke brydde meg, men jeg føler meg litt "naken". Ikke fordi jeg ikke har genser på meg, men fordi jeg er sminkefri, haha. Det er egentlig skikkelig kleint og rart å si. Men jeg vet det er mange som sliter med det samme. Uansett så jobber jeg hele tiden med å slutte å bry meg om hva andre mener, og syns. Det er ganske viktig for meg, fordi jeg har hatt så utrolig mange opplevelser med personer som dømmer meg eller snakker nedlatende om meg. Det har kommet til et punkt der jeg gir blanke faen, sorry for ordbruket. Jeg vil være helt ærlig med dere, og jeg vil komme over denne frykten med å gjøre noe med det. Det skal ikke så mye til, og jeg merker det blir lettere og lettere å ikke bry seg om hva andre syns. Dere er nemlig vakkre på hver deres måte, uten de fineste klærne eller sminken. Håper dere har en fin dag og at dere likte innlegget!

 

 • 25.06.2017, 00:24

SANKTHANS FEIRING
Hei fine mennesker!

Som sagt reiste vi til Frafjord i dag for å feire Sankthans med mamma sin side av familien. Jeg sluttet på jobb når det begynte der inne, og det tok en time for oss å kjøre. Vi kom litt for sent for å si det sånn. Jeg hadde også lovet storesøsteren min at jeg skulle kjøre henne inn til Stavanger by etterpå. Vi fikk altså bare være der i cirka 2 timer før vi måtte ta turen tilbake igjen. Utrolig irriterende at den veien vi pleier å kjøre er stengt når det tar halvparten så lang tid å kjøre den. Min dag har altså gått i jobb og kjøring i flere timer. Selv om det høres ganske kjedelig ut så har jeg faktisk hatt en ganske fin dag! Nå er klokken 12, og jeg har akkurat kommet inn døra. Tror det blir en "tidlig" kveld for meg i dag, jeg er såå sliten :-) Håper alle har hatt en fin dag! Vi snakkes i morgen.I morgen skal jeg utfordre komfortsonen min, mer om det på bloggen i morgen! God natt :-)

Om dere ønsker oppdateringer, følg gjerne facebook siden min HER!

 • 24.06.2017, 13:51

HAR JEG OPPERERT NESA MI?


Hei, kjekke lesere!

Jeg fikk et litt artig spørsmål på bloggen i går. Kommentaren var følgende "Har du opperert nesa di? den var så fin". Det tar jeg egentlig bare som et komplement med tanke på at folk bruker penger på å gjøre nesa si finere. Jeg har derimot ikke opperert nesa mi. Jeg hadde heller ikke hatt råd til å gjøre det om jeg hadde hatt lyst til det, haha. Mine tanker rundt dette er at jeg selv ikke har behovet for det, dersom jeg ikke har noen komplekser ved den. Men jeg skjønner at folk som har komplekser for ting med seg selv har lyst til å endre på det. Jeg tenker at det er din kropp, og folk bestemmer selv hva som er best for dem!

Jeg synes forresten at det bare er gøy at dere spør om slike ting. Eller generellt sett ting dere lurer på, det kan være hva som helst. Det er også fullt lov å kommentere som anonym, det skjønner jeg veldig godt at dere vil :-)


Lik facebooksiden min HER for oppdateringer!

 

 • 23.06.2017, 22:50

OVERBESKYTTENDE SØSTER


Ironisk nokk så kom jeg på en ting som jeg egentlig har tenkt lenge på å skrive om på bloggen. Jeg har blitt veldig overbeskyttende over min lillesøster den siste perioden. Det virker så utrolig slitsomt og ikke minst vanskelig å vokse opp som liten i denne tida som i stor grad handler om sosiale medier. Jeg merker jo selv hvor voksen hun er for alderen, hvertfall i forhold til det jeg var på den alderen. Hun er bare 12 år, men alikevell vet hun mer om sminke enn det jeg gjør, haha! Jeg hadde jo ikke hørt om sminke på den tiden, det eneste var at jeg tok på meg litt mascara om jeg skulle i bursdag en helg. Jeg klarer ikke se for meg om jeg selv hadde vært liten på denne tida, jeg som synes det er "vanskelig" nokk å være 19 år oppi alt dette her. De bruker jo mesteparten dagene på å sitte inne bak en pc skjerm, når de heller burde vært ute og vært i aktivitet. Det er absolutt ikke noe galt med det sånn sett, men jeg bare synes det er litt trist at det skal være sånn for en 12 åring. Jeg er også helt sikker på at de yngre enn det også har det sånn. Jeg er bare veldig redd for at det skal slite på det psykiske, og at de sammenligner seg med personer som er mye eldre! 

Jeg er stolt over deg<3


 

 • 23.06.2017, 22:02

JEG TRENGER INSPIRASJON


Hei fine lesere!

I dag har jeg vært vedlig frustrert fordi jeg føler meg helt tom. Min kreative side er ikke helt på topp, og derfor var det bare utrolig vanskelig å finne ut hva jeg skulle blogge om. Derfor blogger jeg om akkurat dette, min kjedelige dag. I dag har jeg bare vært på jobb, og nå ligger jeg hjemme på sofaen å chiller. Jeg skal nemlig også på jobb i morgen klokka 10, så derfor orker jeg faktisk ikke å gjøre en dritt. Jeg har prøvd å lese andre blogger for å få litt mer inspirasjon, men det var til ingen nytte for jeg vet jo ikke hva dere lesere vil jeg skal blogge om. Etter mye om og men tenkte jeg at det kanskje hadde vært gøy med en spørsmålsrunde siden denne bloggen er ganske ny, og det er en mulighet for å bli bedre kjent med meg. Til slutt bestemte jeg meg for å droppe det, og heller spare det til senere når jeg har blogget litt lenger. Såå ja, poenget mitt med dette innlegget var egentlig bare å dele min frustrasjon over hvor tom jeg føler meg, og kanskje få litt tips eller inspirasjon fra dere! Legg gjerne igjen en kommentar om dere har noen tips<3


 

I morgen etter jobb skal jeg til Frafjord å feire sankthans med mamma sin side av familien. Dette er noe vi gjør hvert år. Da skal vi bare grille å kose oss sammen. Ja, jeg vet at de fleste feirer det i dag. Jeg kommer nokk til å blogge om dette fra mobilen når jeg er der! Håper folk får en fin helg! Vi snakkes i morgen :-)

For de som ønsker å få med seg hver gang jeg legger ut et nytt innlegg, så finner dere facebook siden min HER!

 • 22.06.2017, 11:50

MINNER


Hei, mine kjekke lesere! Nå har det seg jo slik at jeg ikke har blogget på et helt år før jeg startet igjen nå. Derfor tenkte jeg det hadde vært gøy å legge ut litt kjekke bilder fra det året som har vært. Egentlig mest for min egen del, jeg elsker å se tilbake på minner, haha. Det er rart å se tilbake, alt forandrer seg stadig. Jeg har lært utrolig mye, og vokst mye på alle opplevelsene og erfaringene jeg har hatt. Åsså har vi jo russetiden som var helt syk, den må jo bare blogges litt om! Senere skal jeg på jobb som vanlig. Håper dere har en fin torsdag!<3<3<3


 

 • 21.06.2017, 22:16

KVALITETSTID


Hei kjekke lesere!

I går kom big siss hjem fra Haugesund. Det er sykt herlig å ha henne tilbake igjen. I kveld har vi laget taco, og nå skal vi finne en koselig film å se. Det er herlig med sånne kvelder. Håper dere har en fortsatt fin kveld! Vi blogges i morgen :-)For en bortskjemt hund, sånn her står han å tigger etter mat hver gang vi spiser, haha. 

 • 21.06.2017, 17:58

PAKKE I POSTEN


Hallo!

I dag kom klærna jeg bestilte fra Nelly endelig frem. Jeg ble litt irritert for det tok så sykt lang tid før pakken kom frem i tillegg til at en av varene ikke hadde kommet med i pakken. Jeg bestilte en svart badedrakt på samme bestilling så det var derfor veldig rart at den ikke kom med. Jeg fikk en ny mail der det stod at en ny pakke var på vei, så jeg håper at badedrakten kommer snart. Jeg fikk altså varene for sent i tillegg til at det manglet en vare, sykt rart. Jeg skal bruke plaggene i outfits senere så derfor tok jeg ikke bilde med dem på. Håper alle har en fin onsdag!

Jeg ble veldig positivt overrasket over hvor fin den svart kjolen var på. Jeg kjøpte den egentlig bare fordi jeg trengte en plain kjole til å bare hive på når jeg skal på stranden for eksempel, men jeg kommer nokk heller til å bruke den når jeg skal ut på kvelden siden den var egentlig ganske finslig. Hvis dere trenger en ny svart plain kjole vil jeg anbefale denne!
Klar for ferie med nye sommerklær<3

 • 20.06.2017, 21:40

VI REISER TIL


Kypros!!

Ååå fy som jeg gleder meg. Som sagt skal jeg og Espen reise med bestevenninna mi Jorunn, og kjæresten hennes Erling. Vi skal ikke bo på samme hotel, men de ligger sånn 2 minutter fra hverandre. Jeg var så dum og glemte å sjekke opp i så mye om hvilken plass vi ville reise til i Kypros, derfor ble det Ayia Napa. De fleste vet jo at det er tidenes fest plass, noe som ikke passer seg så fint når vi skal på kjæreste tur. Etter at vi hadde bestilt fant vi ut at hotellet vårt ligger i gata rett ved siden av bargata, haha. Typisk at vi skulle ende opp så nære bargata. Jeg begynte også å søke litt rundt på hva folk synes om plassen, og fant litt av hvert. Jeg fikk med meg at det var tidenes pølsefest (sykt mange gutter i forhold til jenter) og at det var farlig når det kommer til doping. Jeg fikk også høre en skrekkhistorie av søsteren min om at ei venninne av henne hadde blitt dopet med det vi kaller voldtektsdop uten at hun visste om det. Ja, så jeg ble egentlig litt redd og skeptisk etterhvert. Men jeg tenker at slike ting kan skje over hele verden, og jeg kan ikke gå rundt å være redd. Sånn som det er nå gleder jeg meg uansett utrolig mye, og jeg tenker det kan bli litt mer action enn hvis vi hadde valgt å reise til et veldig stille område. Det passer fint for en rastløs person som meg :-) 

Jeg tenker at jeg skal ha med meg pcen ned dit, slik at jeg kan blogge masse! Så da får vi vel se om det er sånn som jeg har lest det er, haha. Nå er jeg utrolig sliten etter at jeg har vært hele 10 timer på jobb så jeg skal bare slappe av, og kanskje ta en tur innom solsenteret. Ha en fortsatt fin kveld, vi blogges! hahahah jeg dør. Så gjennom gamle feriebilder, så fant jeg dette bildet av meg som ble tatt i Mauritius for 6 år siden. Meg og min søte lillesøster i Kroatia fra sist sommer<3

 • 19.06.2017, 16:57

JEG ER IKKE DUM


Jeg har lenge slitt med selvfølelsen min, ikke fordi jeg føler meg ekkel eller fryktelig stygg, men fordi jeg har følt meg dum. Når en eller flere hele tiden påpeker at det du sier, ikke er verdt å si eller feil å si. Eller hele tiden å bli ledd av fordi du har en annen mening enn den andre eller blitt kalt dum bare fordi du mener noe annet. Når dette pågår i en viss tid, begynner du til slutt å føle deg dum og verdiløs. Føle at din mening eller det du har å si ikke har noe betydning. Føle at du ikke har noen stemme. Dette var en av mange ting som ble sagt kanskje daglig, hvertfall ofte. Grunnen til at det var akkurat dette som satte spor var nettopp fordi dette var noe jeg brydde meg om, og derfor påvirket det meg. Jeg ble reddere for å si det jeg mente, og stå opp for meg selv. Det gikk spesielt utover skolen, jeg følte at jeg ikke fikk til noe. Og alt dette bare på grunn av en person sine ord. Jeg vet jo til og med at disse ordene ikke var sanne, det var bare for å få meg til å føle meg dritt. Tenk at det funket. Dette pågikk alt for lenge, men nå er det endelig over. Jeg har det så bra slik som livet er nå!

Det jeg ville frem til med dette innlegget var å fortelle dere, eller de som opplever noe lignende å kutte ut den eller de personene i livet som bare drar deg nedover, og heller fokusere på de som drar deg oppover! Dette er ikke for å henge ut noen, derfor nevnes det ikke navn. Men siden dette er min blogg er det viktig for meg å ta opp både positive og negative ting i livet mitt. For ofte kan det virke som om livet hele tiden er fint og flott, men slik er det faktisk ikke. Håper dere likte at jeg postet et litt mer personlig innlegg, ha en fortsatt fin dag! <3

 • 19.06.2017, 14:49

SOMMERFØLELSE


Hei fine!

I går var jeg i bursdag til en av mine beste venninner, Brigitte og venninnen hennes Rebekka. Det var super koselig. De hadde stelt i stand med skikkelig lys og bål i hagen og masse god mat. Jeg ble skikkelig imponert av hvor fint de hadde stelt i stand! Det var faktisk første gang siden jeg fikk sommerferie at jeg fikk skikkelig sommerfølelse. Det var varmt nokk til å sitte ute helt til klokka ett, sikkert lengre også, men det var da jeg gikk hjem. Det var ganske lenge siden jeg hadde sett henne, derfor var det utrolig gøy å se henne igjen. I tillegg til at jeg møtte mange nye hyggelige mennesker. For en herlig kveld!Her er et av de fine bursdagsbarna, som dere ser så hadde se stelt i stans med lys og pynt. Kjenmpefint! Noen av bildene ble ikke av den beste kvalitet fordi jeg fikk dem tilsendt fra Brigitte over messenger, men det får gå for denne gang. I morgen skal jeg jobbe hele 10 timer i strekk, derfor kommer det ut innlegg på kvelden etter jobb. Som jeg sikkert har nevt tidligere skal jeg og Espen reise sammen i sommer med ei venninne av meg og typen hennes. I morgen skal vi betale denne reisen, og jeg skal fortelle litt mer om den på bloggen. Håper alle har en fin start på uken! Vi blogges.
 

 • 16.06.2017, 16:45

JOBB OG NUDLER


Hallo!

Nå sitter jeg på jobb og spiser nudler i pausen min. Derfor får jeg ikke tid til å blogge før jeg kommer hjem ikveld. I går var jeg som sagt på vitnemålsutdeling, det var egentlig bare kleint og jeg er glad for at jeg er ferdi med den skolen. Etter vitnemålsutdelingen stakk vi på vorsh til ei venninne. Jeg var så sliten at det endte opp med at jeg gikk hjem klokken 11, haha. Nå blir det jobbing hver dag fremover til jeg skal på ferie. Gleder meg utrolig mye til å komme meg litt bort fra Norge og bare slappe av. Håper alle får en kjempefin helg!

 • 15.06.2017, 16:45

KVELDENS ANTREKK


Heisann! Jeg skulle prøve å ta noen bilder av kjolen min, men det gikk ikke så bra siden det var så utrolig mye vind ute akkurat nå. Jeg fikk bare bilder når jeg satt ned. Det har egentlig vært en litt dårlig dag siden ingenting har gått som det skal, og jeg har dårlig tid. Men jeg håper det blir bedre ikveld når jeg får se vennene mine. Håper alle andre har en bra dag, så snakkes vi! :-)Kjolen min er fra Nelly<3

 

 • 15.06.2017, 13:37

#2 JEG ANBEFALER


Hei fine!

I dag skal jeg som sagt på vitnemålsutdeling, derfor passer det seg fint å anbefale noenn vipper som jeg skal bruke idag. Disse vippene kjøpte jeg for cirka en måned siden, og har brukt de hver gang jeg skal ut på noe siden det. De er utrolig lette å ta på og de ser utrolig fine ut. Vippene er fra House of Lashes og heter Temptress. Jeg prøvde å få Espen til å ta noen bilder av meg med disse vippene på, men det var jo helt umulig, haha. Senere kommer det ut bilder av kjolen jeg skal ha på ikveld. Ha en fin dag :-)<3<3

 • 14.06.2017, 20:49

JEG VIL FØLGE DIN BLOGG


Heisann folkens!

Jeg leter etter spennende bloggere, som inspirerer meg. Jeg vil gjerne lese din blogg! Legg igjen bloggen din i kommentarfeltet :-) I morgen skal jeg på vitnemålsutdelig, så da kommer det ut bilder av antrekket mitt. Håper alle har hatt en fin dag! 
 

 

Signe Berly Fatland

Kontakt meg på: Mail: signeberly@outlook.com Instagram: signeberly

Search

Bloggdesign

hits